Stinesminde

Stinesminde er en dejlig og til tider givende fiskeplads i Mariager Fjord. Der kan parkeres lige ved havnen, hvor der både er toilet, samt bord/bænkesæt. Skoven er at se, uanset hvilken side man vælger at gå til, hvilket giver fiskeriet en ekstra dimension.

Bunden er behagelig at gå på, jævn og hård de fleste steder. Vadefiskeri er at foretrække, da flere lavvands-områder pryder strækningen i begge retninger. Flere steder kan det være nødvendigt at fiske længere ude, for at få flere muligheder for at finde fisk.

Strækningen mod øst, altså ud af fjorden, er den længste. Mod højre/vest, møder man helårs-fredningsbæltet ved Høllet ret hurtigt. Desuden er selve Stinesminde også dækket af halvårs-fredning. Læs mere om det længere nede i teksten.

Område + parkering

Stinesminde ligger få km. fra byen Oue, hvorfra vejen også fører til Stinesminde Havn og by.

Der kan parkeres her: Parkering

Tilgængelighed

Brugen af waders er klart at foretrække. Men det er muligt at fiske og endda fange fisk fra havnen, samt flere andre steder fra land i området.

Fredninger

Helårs-fredning ved Høllet (Året rundt). Halvårs-fredning ved Stinesminde. For at se og læse mere – skriv Mariager Fjord i søgefeltet i dette link: Fredninger Mariager Fjord

Årstider

Når der ikke er fredning ved Stinesminde, kan der fanges fisk uanset årstid.

Anbefalede agn til denne fiskeplads i Mariager Fjord

Sen efterår, vinter og tidlig forår: Brun, sort/rød, hvid/lyserød – på blink, kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn, kobber – på blink, kystwoblere og fluer.