Mariager Camping-strækningen

Mariager Camping-strækningen, er en af de bedste og mest stabile i fjorden. Fra Mariager Camping og et par kilometer ind i fjorden til Silleborghage, udgør hele strækningen.

Er man ude efter en af de unikke fjordørreder, er dette absolut en plads værd at bruge tid på. Mariager Camping-strækningen, kaster hvert år flere af de helt store fjordørreder af sig, men i høj grad også havørreder i størrelse xxl. Hvis du vil vide mere om fjordørrederne i Mariager Fjord, kan du læse denne artkel: Unikke fjordørreder

Strækningen her, har både dybt og lavt vand, tæt under land. De konstant varierende vanddybder, giver gemmesteder og huller til både havørreder, fjordørreder og alle deres byttedyr året rundt.

Område + parkering

Mariager Camping-strækningen, starter for enden af Mariager Camping i Mariager by.

Man må igennem campingpladsen, via. den offentlige sti imellem 07.00 og 22.00. Husk at vise hensyn til både campingpladsen og dennes gæster.

Der kan parkeres her: Parkering

Tilgængelighed

For dem der vælger at gennemfiske hele strækningen, er der kun en vej frem, og det er waders. Når man har gået det hele igennem, kan man gå ad en sti hele vejen tilbage. Dette i skoven, som er at se langs hele Mariager Camping-strækningen.

Nogle steder kan man vade godt 50 meter ud fra vandkanten, andre steder er vandet for dybt, bare 10-15 meter ude. Ved lavvande bliver området hvori man kan vade, naturligvis langt større, og ved højvande, det stik modsatte.

Fredninger

Der er ingen fredningsbælter på denne strækning af Mariager Fjord.

Årstider

Året rundt kan der fanges havørreder og fjordørreder her.

Anbefalede agn til denne fiskeplads i Mariager Fjord

Sen efterår, vinter og tidlig forår: Brun, sort/rød, kobber, sølv – på blink, kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn – på blink, kystwoblere og fluer.