Den lokale grejbutik

Den lokale grejbutik ved Mariager Fjord

Den lokale grejbutik skal gerne køres efter i dette tilfælde. Udvalget i de få butikker der er nær fjorden, er tæt på ikke eksisterende.

Nordjyllands største grejbutik ligger 60 km. væk fra Hobro og Mariager Fjord. Alt grej til lystfiskeri i fjorden kan købes i butikken. Fluer, blink, gennemløbsblink og kystwoblere til havørrederne og fjordørrederne, samt alt grej til ål, sild, hornfisk og fladfisk m.m.

Se ruten fra Hobro : Klik her…

I butikken står passionerede og erfarne lystfiskere, klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål om grej, udstyr og selve lystfiskeriet efter fjordens fiskearter.

Den lokale grejbutik – info

Kragh´s Fiskeriartikler har alt i blink, kystwoblere og fluer til fiskeriet i Mariager Fjord. Butikken har også endegrej, som produceres i Danmark, såsom OGP-blink, Otto Poulsen-kystwoblere og meget, meget mere…

Westin, Shimano, Daiwa, ABU, Penn, Fladen, Sportex, Savage Gear, Quantum, Mitchell, Falkfish, Hansen, Kø Ho, Redington og Unique Flies, er bare nogle få af de mange mærker de forhandler i den enorme grejbutik.

Udover fiskegrej og udstyr, har butikken også en stor jagt- og outdoor afdeling. Her forhandles blandt andet, Deerhunter, Härkila, Fjällräven, Nordic Heat, Lyngsøe og Hanwag m.fl.

Kragh´s jagt & Fiskeriartikler – Alt i jagt, fiskeudstyr, tilbehør og beklædning.
Aggersundvej 322
9690 Fjerritslev

Hjemmeside og webshop: Klik her…

error: Content is protected !!